EU

Z życia Hotelu Grand Ascot

Festiwal Restaurant Week w Krakowie – #JedzenieDlaKlimatu

Po sukcesie wiosennego festiwalu Restaurant Week Polska, w którym załoga Restauracji Four i hotelu Grand Ascot zdobyła tytuł Najlepszej Restauracji w Krakowie, zespół szykuje się do jesiennej edycji festiwalu, która rozpoczyna się 28 października i trwa do 15 listopada 2020. Spis treści: Restaurant Week w Krakowie Plebiscyt na najlepszą restaurację Czym się wyróżniamy? Weź udział, [...]

Dowiedz się więcej

Festiwal Restaurant Week w Krakowie – Wiwat Goście!

Kraków i pozostałe miasta powoli wracają do dawnego rytmu i systemu pracy, a zespół hotelu Grand Ascot szykuje się do nadchodzącego wydarzenia kulinarnego jakim jest kolejna edycja festiwalu Restaurant Week Polska, która w tym roku odbywa się od 17 czerwca do 5 lipca. Restaurant Week w Krakowie Na czym dokładnie polega festiwal? Jego misją jest [...]

Dowiedz się więcej

Podpowiadamy: czas na wypoczynek w Krakowie

Wypoczynek w Krakowie hotel Grand Ascot Wszyscy od dłuższego czasu z największym utęsknieniem wyczekujemy dni, kiedy znów będziemy mogli swobodnie się poruszać. Tych z Was, którym tak jak nam brakuje podróży i spotkań z rodziną i przyjaciółmi zapraszamy do odwiedzenia naszego hotelu w Krakowie. Hotel Grand Ascot posiada bogate zaplecze gastronomiczne, wobec czego miłośnicy deserów [...]

Dowiedz się więcej

Wine & Spirits Bar by Grand Ascot – nowa odsłona Baru

Spis treści W zgodzie z duchem Slow Food Nowe trunki, nowa jakość w Wine & Spirits Bar Wine & Spirits Bar – otwarcie w hotelu Grand Ascot Wiosenny sezon przyniesie za sobą powiew świeżości. W Grand Ascot stawiamy na najwyższą jakość produktów i obsługi, dlatego z dumą przekazujemy wiadomość o przekształcaniu obecnego Baru w Wine [...]

Dowiedz się więcej

Gęsina na Świętego Marcina w Restauracji Four

Gęsina to wyjątkowo smaczne, a przede wszystkim zdrowe mięso, które wciąż gości na polskich stołach jedynie od święta. Gęś nierozerwalnie wiąże się z kuchnią Wielkopolski i potrawami podawanymi podczas uroczystości 11 listopada. To też typowe danie dla obchodów dnia św. Marcina. Wszyscy Ci, którzy pragną skosztować gęsiny przyrządzonej przez wybitnego kucharza, mają ku temu doskonałą [...]

Dowiedz się więcej

Zasmakuj regionu

Tradycyjna kuchnia Małopolski to unikalne połączenie wpływów różnych kultur i narodowości. Bogactwo smaków zapewniają galicyjska spuścizna, wiedeńskie inspiracje i zobowiązujący tytuł „Miasta Królów”, jakim zwykło nazywać się Kraków. Dla tych, którzy pragną zasmakować tego niebanalnego połączenia i odkryć uroki lokalnych kulinariów, nie lada gratką będzie wyjątkowe wydarzenie, na jakie ma zaszczyt zaprosić restauracja hotelu Grand Ascot. Już [...]

Dowiedz się więcej

-10% przy rezerwacji na naszej stronie

Rezerwacja online

Zyskaj rabat do 10%

Wybierz daty:

23 Lipca 2020
24 Lipca 2020

Napisz do nas: